Termeni si conditii

In aceasta sectiune stabilim termenii si conditiilor pentru acceseaza si utilizarea site-ului registruunicdecontrol.ro, pentru toti utilizatorii (orice utilizator care acceseaza prezentul web site)  si care in mod implicit se obliga sa respecte prezentul set de reguli.

Utilizare

Utilizatoriilor le este permis accesarea site-ului registruunicdecontrol.ro pentru obtinerea de informatii, exclus fiind dreptul de a modificarea, prelua sau a intervenii asupra continutului acestuia.

Serviciile oferite

Prin registrunicdecontrol.ro se obtine cererea pentru obtinerea Registrului Unic de Control completata de catre un expert contabil, impreuna cu delegatia necesara la ridicarea acestuia.

Serviciile oferite nu includ:

  • deplasarea pana la ANAF-ul de care apartineti pentru ridicarea RUC-ului in numele firmei dumneavoastra;
  • taxa de ridicare RUC in valoare de 30 lei (aproximativ);
  • alte servicii fiscal-contabile.

Serviciile oferite pe registruunicdecontrol.ro nu sunt rambursabile!

Sistemul de plata online

Comenzile pe registruunicdecontrol.ro se achita online folosind sistemul electronic de plata oferit de Paypal.

Acesta accepta plati folosind contul dumneavoastra de Paypal sau fara cont direct cu cardul.

Platile cu cardul sunt 3D secure.

Proprietate

Orice tip de continut (text, imagini, video, etc.) in cadrul site-ului web registruunicdecontrol.ro sunt proprietate privata si utilizarea lor de catre terti este interzisa.

Securitate

Detinatorul website-ului a luat masuri in ceea ce priveste securitatea site-ului folosind diverse softuri de antispam, antimalware, certificat SSL si protectie server-side pentru atacuri DDOS, FLOOD.

Orice actiune din partea utilizatorilor care poate afecta buna utilizare si securitate a site-ului registruunicdecontrol.ro nu este permisa si va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

Date cu caracter personal

In conformitate cu Legea 677/2001, modificata ulterior si completata de Legea nr. 506/2004, datele cu caracter personal pe care un utilizator le poate avea inregistrare pe website vor fi folosite in mod sigur si transparent.

Toate datele cu caracter personal colectate in procesul de comanda a cererii pentru registrul unic de control vor fi sterse din sistem imediat dupa trimiterea cererii si documentelor suplimentare catre client.

Nu folosim datele cu caracter personal pentru scopuri comerciale & marketing.

Datele cu caracter personal nu vor fi date mai departe catre alti partenerii comerciale & marketing.

Detalii suplimentare pentru protectia datelor cu caracter personal se regaseste in sectiunea Confidentialitate si Cookies.

Modificari

Ne rezervam dreptul de a modifica continutul website-ului si serviciile puse la dispozitie utilizatorilor, cu sau fara notificare prealabila.