Ce trebuie sa faci dupa ce ti-ai infiintat firma in Brasov

Felicitări pentru înființarea firmei în Brașov! După înregistrarea unei firme, sunt câteva lucruri importante pe care ar trebui să le faci pentru a începe activitatea afacerii tale.

  1. Ridicarea Registrului unic de control de la Autoritatea Națională de Administrare Fiscală (ANAF)
  2. Gasirea unui contabil autorizat CECCAR

Ridicarea Registrului unic de control de la ANAF

Registrul Unic de Control are ca scop asigurarea transparenței și eficienței în efectuarea controalelor fiscale în România.

În cadrul acestui sistem, firmele sunt monitorizate și verificate prin intermediul unor criterii prestabilite, astfel încât controalele fiscale să fie efectuate în mod just și echitabil.

Registrul Unic de Control este un registru fizic care trebuie sa existe la sediul social/punctele de lucru in cazul unui control din partea ANAF.

Ridicarea RUC-ului se face de catre dvs la sediul ANAF impreuna cu cateva documente.

Vezi aici documente necesare ridicare RUC

Gasirea unui contabil autorizat CECCAR

Un contabil autorizat CECCAR este un profesionist contabil care a dobândit dreptul de a-și desfășura activitatea în domeniul contabilității, auditului financiar și expertizei contabile în România.

Un contabil autorizat CECCAR poate furniza servicii profesionale de contabilitate, raportare financiară, audit financiar și expertiză contabilă pentru diverse tipuri de organizații, inclusiv firme mici și mijlocii, organizații non-profit și societăți listate la bursă.

De asemenea, contabilii autorizați CECCAR sunt obligați să respecte standardele profesionale și de etică elaborate de organizația lor profesională, astfel încât să furnizeze servicii de calitate și să se asigure că activitatea lor este transparentă și legală.

Un contabil dedicat afaceri tale il poti gasi pe https://contabilbrasov.ro/

Lasă un comentariu